desember 2011

luke 11

Helt satt ut over at jeg vant norskeinteriorblogger.blogspot.com sin adventskalender hvor premien var en Omaggio vase fra Kahler! Tusen takk!! Den har jeg ønsket meg lenge!

luke 7

Nyt dagen - med noe varmt i koppen!

luke 6

Ute laver snøen ned, da er det koselig å være inne i varmen med dekorerte kubbelys.Sneen dalte lett og fin, og strøk blidt mot ruten mini morgens da jeg drømte på min pute.Vi tok skjerf og votter p...

luke 5

Årets siste (?) eplekake ble bakt i går - ingenting slår en god kake på en adventssøndag!

luke 4

Alle kalendergavene fra meg til han er endelig på plass, og julefreden har senket seg denne andre søndagen i advent. Hvordan ser din adventskalender ut? Fin søndag til deg!

luke 3

Mitt beste julegavetips! Har du noen?

luke 2

Et lite (og billig) julepynt-tips: Kjøpte en enkel, hvit julestjerne til 25 kr. hos Rema 1000 og plantet skiltet fra fjorårets blomst nedi. En hermetikkboks ble trukket med nytt julegavepapir fra I...

luke 1

Var lei det gamle skrivebordet i furu på hjemmekontoret, så nå i julen har det blitt dekorert med fint julepapir! En lettvint og enkel måte å fornye litt på.

Ida og Øystein bor sammen i en leilighet i Bergen. Hun er en kreativ sjel med mange ideer til hjemmet - han en omtenksom mann som fikser det meste.

hits